APEL RECRUTARE PARTICIPANTI

Text +/-

Asociatia OFENSIVA TINERILOR impreuna cu Centrul Local PHOENIX al cercetasilor aradeni in perioada 20-24 octombrie vor realiza in Municipiul Arad si in Comuna Silindia un proiect finantat de catre Ministerul Tineretului si Sportului, cu implicarea a peste 60 de persoane (tineri si lucratori de tineret din Judetul Arad).

Proiectul consta intr-un curs non-formal/experimental de 5 zile ce va avea loc in zilele de 20, 21 si 24 octombrie in Municipiuul Arad, iar in zilele de 22 si 23 octombrie in Comuna Silindia, scopul urmarit fiind stimularea participarii publice a tinerilor.

In concret, in Municipiul Arad vor avea loc sesiuni pregatitoare (formarea echipelor, familiarizarea cu ciclul de viata a unei activitati de tineret etc) si de planificare a etapei de continuare pe termen mediu-lung, iar in Silindia vor avea loc in principal ateliere experimentale de voluntariat (igienizarea unor spatii verzi, plantarea de material saditor, montarea unor casute pentru pasari, pictarea peretilor unui imobil care va deveni centru local de resurse etc).

Toate costurile legate de participare vor fi acoperite de catre asociatia OFENSIVA TINERILOR, prin finantarea obtinuta de la Ministerul Tineretului si Sportului. Tinerii cu varsta intre 15-35 de ani interesati sa ia parte la acest curs non-formal/experimental pot solicita pana la data de 16 octombrie 2016 mai multe detalii (privind calendarul de selectie, criteriile de selectie, agenda cursului etc) la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Asociatia OFENSIVA TINERILOR si Centrul Local PHOENIX al cercetasilor aradeni desfasoara de peste 10 ani activitati non-formale/experimentale de tineret in judetul Arad, iar proiectul "INITIATIVA SILINDIA" reprezinta o etapa importanta dintr-un demers mai larg de constituire in Comuna Silindia a unui Centru de Resurse in care, incepand din 2017-2018 vor activa inclusiv voluntari din mai multe state ale UE.

Choose your prefered language

Like us on facebook